ĐOKOVIĆ – MEDVEDEV: Nole uzeo brejk sa „nulom“, fantastičan početak! (VIDEO) (FOTO)

Foto: US open X screenshot

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, došao je na korak od osvajanja 24. grend slema, a poslednja prepreka na putu ka istorijskom trofeju biće mu Danil Medvedev

1:0 – Siguran prvi gem. Novak je dobio aplauz posle osvajanja trećeg poena.

Imao je osmeh na licu, prepoznala je publika fantastičan potez, a onda je i Medvedev odgovorio sa osnovne linije. Rus je napao Srbina, međutim naišao je na tvrd orah.

2:0 – Brejk! Sa „nulom“ je uzeo servis rivalu, neverovatno dobar početak Novaka Đokovića, što ne možemo da kažemo za Medvedeva, koji ima problema sa servisom, a to mu je najjače oružje.

3:0 – Potvrda brejka. Neverovatno da Medvedev, poznat kao „luda glava“, ne može da kontroliše igru Novaka Đokovića. Jeste Srbin najbolji teniser ikada, ali posle savršenih servisa, Rus želi da igra, a poznato je kada neko uđe u duže razmene sa, još danas, drugim na svetu, u 99 odsto slučajeva nema šanse.

4:1 – Siguran servis – siguran gem. Medvedev je konačno došao do svoje igre, veoma je dobro igrao protiv Novaka. Morao je Đoković već u sledećem gemu da naporno radi na osvajanju poena, Rus se oslobodio, počeo da skraćuje poene i tako dolazi do istih. Ipak, koncentracija je bila na visokom nivou pa je tako stigao i rezultat.

5:2 – Nije rapsodija tenisa, ali možemo da uživamo. Nema šta, opipavaju puls jedan drugom, u svakom poenu se vidi želja da se napadne, ali Novak Đoković ne greši onda kada se uđe u dužu razmenu. Tu je Srbina – tata!

  ]

Stefan Kojic, sportal

PODELITE TEKST:
fb-share-icon