TA NIT KOJA NAS VEŽE: Pogledajte kako su u HRVATSKOJ reagovali na plasman Srbije u FINALE Evrovizije (VIDEO)

Foto ilustracija: Eurovision Village

Sinoćni nastup Ane Đurić Konstrakte u polufinalu Evrovizije, sem u Srbiji, pomno se pratilo, a i navijalo unutar kafića i domova na tlu bivše Jugoslavije.

TA NIT KOJA NAS VEŽE Erupcija oduševljenja tokom izvvođenja, nakon nastupa, ali i trenutka kada se saznalo –

da je Konstrakta prošla u finale Evrovizije propratilo je navijanje od strane velikog broja Hrvata okupljenih u jednom zagrebačkom kafiću.

Naime, kada su voditelji izgovorili „Srbija“ tokom proglašavnja onih koji su prošli u finale, usledio je jak i glasan talas oduševljenja okupljenih, koji su svojim hukom, uspeli da zagluše čak i do kraja pojačan televizor.

Trenutak euforije, zabeležio je mladić iz Zagreba, Ivan Magla, koji je video ustupio Instagram stranici Prijateljstvo BiH.SRB.HR.CG, gde su korisnici oduševljeno komentarisali snimak koji je u opisu imao sledeće reči „TA, nit koja nas veže“

Posećanja radi, hrvatski mediji su sinoć sa neskrivenim simpatijama pisali o našoij predstavnici.

Na njihovim portalima pišu kako je nastup „propraćen velikim aplauzom publike i uzvicima odobravanja“, te su otvorili i ankete u kojima pitaju sve da li im se dopao Konstraktin nastup, poput portala index.hr.

SVE JE SMIŠLJENO ZA KONSTRAKTU! Ovo je neznvanični razlog DRAME u polufinalu

„Večernji list“ prenosi kako je „opravdala titulu favorita“, dok „Jutarnji“ oduševljeno ističe činjenicu da se plasirala u finale. Portal net.hr piše: „Bravo, susedi! Konstrakta ušla u finale na radost celog Balkana!“, a može se pronaći još čitav niz hrvatskih medija koji izveštavaju na sličan način o talentovanoj Srpkinji, te ističu da je numera „remek delo“.

Konstrakta je večeras nastupila pod rednim brojem 3, a publika u areni je sve vreme tapšala i pevala sa njom u glas numeru „In Corpore Sano“ i stihove: „Srce samo kuca, dajem poverenje, neka samo kuca! Biti zdrava, biti zdrava…“.

Konstraktu, iliti Anu Đurić, ćemo gledati i u finalnoj večeri, gde će pokušati da „Evroviziju“ dovede u Srbiju nakon više od deceniju i po.

blic