TRAMP ZABRINUO AMERIKANCE: Pogledajte njegovu analizu trenutnog stanja u zemlji! (VIDEO)

Foto ilustracija: skynews.rs

Sada je naša zemlja stavljena na kolena, bukvalno dovedena na kolena. Ko bi pomislio da bi to moglo da se desi, rekao je  bivši predsednik SAD

TRAMP ZABRINUO AMERIKANCE – Inflacija je najveća za 49 godina 9,1%..Mnogi ljudi misle da je i mnogo više od toga.

Da su cene fasa dostigle najviši nivo u istoriji naše zemlje.

Postali smo prosjačka nacija koja puzi u druge zemlje za energijom, milioni ilegalnih doseljenika gaze preko naših širom otvorenih granica.

Ulivaju se u našu zemlju. To je invazija!

Sada smo nacija u opadanju, mi smo nacija u propadanju.

Mi smo nacija koja ima najveću inflaciju u poslednjih 49 godina i gde je berza upravo završila najgoru polovinu godine od 1872.

Isto tako i mi smo nacija koja ima najveću cenu energije u svojoj istoriji.

PROČITAJTE HABEK PORUČIO NEMCIMA: Putin ima gas, mi snagu! (INFO)

Mi više nismo energetski nezavisni niti energetski dominantni, kao što smo bili pre samo dve kratke godine. Razmislite o tome…

;i smo nacija koja moli Venecuelu i Saudijsku Arabiju i mnoge druge za naftu..Molimo vas, molimo vas, pomozite nam, Džo Bajden kaže.

Kaže da imamo više tečnog zlata pod nogama od bilo koje druge nacije na svetu.

Mi smo nacija koja koristi novi zeleni dogovor radikalne levice, ali svi znaju da će novi zeleni talas dovesti do uništenja naše zemlje.

Mi smo nacija koja se predala u Avganistanu ostavljajući iza sebe mrtve vojnike, Američke građane i 85 milijardi vrednu najbolju vojnu opremu na svetu.

Pre samo sve godine imali smo Iran, Kinu, Rusiju i Severnu Koreju, koje nisu imale ništa protiv nas i svi to znaju, posebno ti lideri.

Možda je najvažnije, mi smo nacija koju više ne poštuju niti slušaju širom sveta. Mi smo narod koji je na mnogo načina postao šala…

skynews.rs