UDARNO: Nadal može biti uzbačen sa VIMBLDONA, trenirao sa ZARAŽENIM Beretinijem! (FOTO)

Foto: Instagramprintskrin

Korona pravi haos na Vimbldonu! Posle hrvatskog tenisera Marina Čilića i pozitivan na koronu je i jedan od najvećih favorita za osvajanje turnira – Italijan Mateo Beretini.

UDARNO: Nadal može biti uzbačen – Španski teniser trenirao je na Centralnom terenu sa Italijanom Mateom Beretinijem, koji se danas povukao sa Vimbldona zbog pozitivnog nalaza na koronu

Beretini je danas obavestio javnost da je prinuđen a se povuče sa turnira jer je pozitivan na virus.

Imam simptome gripa i izolovan sam već nekoliko dana.

Uprkos tome što simptomi nisu bili ozbiljniji, odlučio sam da se ponovo testiram ovog jutra i zaštitim zdravlje i sigurnost svih učesnika„, rekao je Beretini.

Pre nego što je otišao u izolaciju Italijan je trenirao sa najboljim španskim teniserom Rafaelom Nadalom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matteo Berrettini (@matberrettini)

Mateo je bio sa Špancem na Centralnom terenu, ćaskao je prijateljski sa njim, pravio selfije, rukovao se i tako i njega ugrozio!

Engleski mediji su brže bolje potrčali da objave da je Novak pre nekoliko dana trenirao sa Čilićem i da bi mogao da napusti turnir ako se pokaže da je pozitivan na virus, a sada kada je njihov miljenk ugrožen takvih nagađanja nema.

Još uvek nije poznato da li se Nadal testirao i kakav je rezultat. Španac bi trebalo danas da izađe na teren i odigra meč prvog kola protiv Franciska Serundola.

Taj duel bi trebalo da počne oko 16 časova na Centralnom terenu