DEVOJČICA USMRTILA DEČAKA! Udarala ga oštrim predmetom u glavu, pa bacila telo u reku (INFO)

Foto ilustracija

Telo dečaka (16) pronađeno je u četvrtak ujutru u reci Pena kod Tetova, a za njegovo ubistvo sumnjiči se 17-godišnja devojka.

Nakon uviđaja i otpočinjanja istrage, tužilaštvo u Tetovu je Osnovnom sudu podnelo zahtev za sprovođenje pripremnog postupka zbog sumnje da je maloletnica počinila ubistvo.

 Osnovno javno tužilaštvo u Tetovu podnelo je nadležnom sudu zahtev za pokretanje pripremnog postupka protiv lica koje se sumnjiči da je izvršilo krivično delo ubistvo iz člana 123. stav 1. KZ. Osumnjičena 17-godišnja devojka namerno je oduzela život šesnaestogodišnjem detetu.

Ona je posle verbalne svađe u automobilu u blizini mesta Banjice, više puta udarila žrtvu oštrim predmetom u glavu, nanevši joj teške povrede opasne po život.

Zatim ga je gurnula u reku Pena, a osoba je pronađena mrtva nizvodno.

Nadležni javni tužilac podneo je Sudu predlog za određivanje mere pritvora – saopštila je danas Služba za odnose sa javnošću Javnog tužilaštva.

Kako prenose makedonski mediji, sedamnaestogodišnja devojka je iz Rogle u Tetovu, a policija je o incidentu obavila službeni razgovor sa još jednom maloletnom osobom iz Tetova.

– Dana 22. decembra 2022. godine u 14 časova obavljen je službeni razgovor sa 17-godišnjim maloletnikom iz Rogle.

Takođe, u vezi sa događajem, u prisustvu roditelja, predstavnika Centra za socijalni rad, advokata i medicinskog lica, obavljen je razgovor sa 17-godišnjim maloletnikom iz Tetova – saopštio je Tužilaštvo.

Mediji pišu da je dečak, koji je pronađen mrtav, iz Novog Sela, prenose Novosti.

Njegov otac je prijavio da se u sredu oko 16 časova udaljio od kuće.

Vozilo je pronađeno oko 02.20 časova u blizini ugostiteljskog objekta u mestu „Banjice“, dok je beživotno telo pronađeno juče ujutru oko 7 časova.

 

PODELITE TEKST:
fb-share-icon