POSLEDNJE INFORMACIJE IZ BOSTONA: Pogledajte snimak kuće Volšovih unutra otkad Ane nema! (VIDEO)

ilustracija

Bostonska TV mreža Njuznejšn prikazala je u programu uživo ekskluzivne fotografije do kojih je došla a na kojima se vidi unutrašnjost kuće pokojne Ane i optuženog Brajana Volša koju su rentirali u komšiluku, u Kohasetu kod Bostona, pošto je njihova izgorela.

Oni su u toj kući živeli sa svoja tri sina – od dve do 6 godina.

Ana je radnim danima zbog posla u agenciji za nekretnine koristila kuću u Vašingtonu koju su posedovali planiravši da se uskoro svi zajedno tamo skuće i presele.

Fotografije objavljene na TV snimku prikazuju turoban prizor – dopola okićenu novogodišnju jelku, prazničnu lampu ostavljenu na kuhinjskom stolu i ostavljenu flašicu za bebe s malo mleka.

Šta je sa decom i psom

Novinari ove televizije saznali su da su sva tri Anina sinčića zajedno u hraniteljskoj porodici i da su dobro.

Zbrinut je i porodični pas Han o kome trenutno brine penzionisani policajac.

Na snimku se vide i policijske trake ostale od uviđaja, na prednjim i zadnjim ulaznim vratima, kao i mrlje na unutrašnjim podrumskim vratima za koje su reporteri Njuznejšna rekli da potiču od -uviđaja i spreja luminol kojim se ultraljubičastim svetlom traže prani i ribani tragovi krvi.

Reč je upravo o podrumu u kojem je policija pronašla tragove krvi i krvav nož.

Američki mediji su preneli i da pomenuta kuća nije više mesto zločina kao i da je neobično to što je sam Brajan dozvolio policiji da prečešlja celu kuću u kojoj na prvi pogled nije bilo ničeg neobičnog.

Luminol je bio taj koji je „otkrio“ tragove krvi jer je kuća inače bila besprekorno očišćena tako da se nijedan trag krvi nije video golim okom.

Iako je sve izgledalo normalno, detektivi su 4. januara zatražili da istraže kuću jer im je, kako se saznalo, Brajanovo ponašanje i držanje „bilo čudno“ i to je bio okidač za odluku da celu kuću poprskaju luminolom koji je otkrio strašnu istinu.

U kući je u to vreme bio Brajan sa decom, dadilja, i pas Volšovih, nemački ovčar Han.

Od dana kada je Brajan uhapšen, a decu odvela socijalna služba, u kući nije pomereno ništa, sve stoji kako je ostalo tog dana.

Podsetimo, Volš je tvrdio da je Ana 1. januara u 6.10 ujutru napustila kuću da bi uhvatila avion za Vašington i da ju je tada poslednji put video. U policijskoj istrazi ispitana je i dadilja.

Newsnation