HOROSKOP ZA SUTRA (31. decembar): Nešto lepo treba da se desi! (ASTRO)

HOROSKOP ZA SUTRA (31. decembar):
pixabay
Blizanci da se čuvaju nepromišljenih odluka, Vodolije uzbuđene, Ribe će uživati u flertu

OVAN

Dolazi do kršenja nekog dogovora koji ste ranije sklopili. Vreme je da neke drastične poteze povučete. Nervira vas to što partner nije dovoljno otvoren prema vama. Nemate strpljenja i veoma lako se upuštate u konflikt. Neophodan je kompromis. Bolovi u grlu.

BIK

Povoljan dan da date sebi oduška zbog mnogobrojnih obaveza koje ste imali tokom prethodne nedelje. Lako možete povrediti partnera nepromišljenim reakcijama. Pokušajte da se kontrolišete. Porazgovarajte o predstojećim praznicima. Bolovi u stomaku, problemi sa probavom.

BLIZANCI

Čuvajte se nepromišljenih odluka finansijske prirode. Nemojte dopustiti da uđete u veće troškove. Imaćete veoma ozbiljan razgovor sa partnerom. Slažete se po pitanju planova za zajedničku budućnost. Pojačan apetit, mogući problemi sa viškom kilograma.

OVO TREBA ZNATI: 15 stvari za koje ne treba da se izvinjavate, NIKADA i NIKOME!

RAK

Teško vam je da donesete neku važnu odluku. Sačekajte da prodju praznici. Razočarani ste načinom na koji se partner ophodi prema vama. Teško vam je da izrazite svoje nezadovoljstvo. Problemi sa povišenom temperaturom. Obavezan je lekarski pregled.

LAV

Nemojte imati prevelika očekivanja od osobe koja vam obećava finansijsku pomoć. Moguća su prazna obećanja. Moguće je da vam se dopada osoba koja je dosta starija od vas. Niste sigurni kako će okolina reagovati na to. Mogući problemi sa nesanicom.

DEVICA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, sada je pravi trenutak za proširenje posla. Razmislite kojim pravcem da krenete. Oni koji su u braku mogu imati manje probleme sa partnerom i porodicom. Sukobi nastaju bez nekog pravog razloga. Provejava nezadovoljstvo. Solidno zdravlje.

VAGA

Preporuka je da se potrudite na polju posla da budete dovoljno diplomatični. Sada vam je potrebna saradnja sa odabranim ljudima iz kolektiva. Niste sigurni kako da se ponašate i šta da uradite da biste rešili problem sa partnerom. Bolovi u predelu kičme.

ŠKORPIJA

Finansije se stabilizuju i to vas raduje. Misli su ipak usmerene ka danima praznika u kojima se ne radi. Možete veoma lako doći do novog poznanstva. Dopada vam se osoba sa polja posla, ali ne znate kako da joj pridjete. Manji problemi sa cirkulacijom.

STRELAC

Planirate da podignete kredit ili da zatražite zajam. Budite realniji u svojim očekivanjima. Nije vreme za neproverene investicije. Kao da ste izgubili poverenje koje ste imali u svog partnera. Razgovarajte otvoreno o problemima. Proverite krvnu sliku i stitnu zlezdu.

JARAC

Pregovori o novoj poslovnoj saradnji ne protiču baš onako kako ste zamišljali. Niste preterano zadovoljni. Pokušajte diplomatski da poboljšate uslove. Voljena osoba pokušava da dopre do vas iako vi uporno ignorišete njene pokušaje da vam se ponovo približi. Osetljivi bubrezi.

VODOLIJA

Postoji u vama strah od toga da neko drugi zauzme vašu poziciju. Okruženi ste neiskrenim osobama. Moguće je da ćete imati priliku da uđete u vezu na daljinu. Novo poznanstvo u vama stvara neko posebno uzbuđenje. Moguć pad imuniteta, povećajte unos vitamina.

RIBE

Otvaraju vam se nove prilike za napredovanje i bolju zaradu. Opustise se ipak narednim prazničnim danima i ne razmisljajte o poslu. Ulazite u neobavezni flert. Nemate ozbiljne planove, ali vremenom se možete predomisliti. Osetljiv kardiovaskularni sistem.

 

Skynews Kurir

PODELITE TEKST:
fb-share-icon