Britanski kolumnista Demijan Rajli: „DA, SUMNJAM DA SE ĐOKOVIĆ SE DOPINGUJE!“ (VIDEO)

Foto ilustracija

Podsetimo, Đoković je u spektakularnom meču savladao Janika Sinera i prošao u polufinale Vimbldona, a o tome je odmah počela da bruji teniska planeta.

Britanski kolumnista Demijan Rajli –  Novak Đoković je na dramatičan način prebrodio četvrtfinale Vimbldona, a potom je usledila i nova „strelica“ koja je ka njemu upućena od strane engleskih medija.

Najpre zbog načina na koji je Đoković napravio antologijski preokret, pa zbog jednog  od najneverovatnijih poteza viđenih na Vimbldonu, a onda je strasti dodatno uzburkao kolumnista britanskog „Spektejtora“ Demijan Rajli.

PROČITAJTE NEVEROVATAN OBRT U SVETU TENISA! Englezi i Španci se dive srpskom „avionu“, nakon istorijske partije! (FOTO)

Naime, on je javnosti ponudio snimak sa pomenutog meča, objavivši ga na Tviteru, i to uz sledeći komentar:

– Mnogo bih voleo da znam šta je u ovoj flašici (koju koristi Đoković tokom predaha). Svakako nije u pitanju tečnost, a on je gestikulirao ka svom treneru pre nego što je udahnuo to iz flašice. Veoma čudno.

Snimak možete pogledati i vi:

Usledile su desetine, pa stotine reakcija Novakovih navijača, među kojima su se najpre izdvojile one u kojima se engleskom novinaru pojašnjava da je Novak, prosto, zubima otvorio flašicu, da njen grlić ne bi dirao prstima, a onda je krenula lavina duhovitih komentara.

Evo nekih:

– To je tečnost koju je osmislila srpska tajna služba.

Kada je popiješ, počneš bolje da igraš tenis.

Ali proizvod još nije ušao u komercijalnu upotrebu.

Na kraju je pomenuti novinar napisao da je, u međuvremenu, saznao da postoji mogućnost koju spominju njegove kolege iz „Dejli mejla“, da se radi o nečemu što sve veći broj sportista koristi, a u pitanju je svojevrsna energetska pomoć, „izotonični prah“, koji su  sportisti u poslednje vreme počeli da konzumiraju bez vode.

Bilo kako bilo, Demijan Rajli se proveo kao „bos po trnju“ kada je optužio Novaka za doping, a čak su ga i neki Noletovi navijači iz same Britanije molili da tvit obriše jer mu se, prosto, previše ljudi smeje.

novosti