HLADNIJI SUSRET NOLA I RAFE NIJE VIĐEN: Nadalu očigledno nisu zaboravljene neke stvari (VIDEO)

Foto: Skynews.rs
Novak Đoković u utorak počinje pohod na titulu na turniru u Rimu. Uoči starta mastersa u prestonici Italije prvi teniser sveta je na treningu sreo starog prijatelja Rafaela Nadsala, a susret nije bio previše srdačan.

Zato smo i apostrofirali “starog” prijatelja Nadala s obzirom na to da je Španac bio jedan od najglasnijih kritičara srpskog asa tokom dešavanja pred Australijan open, kada je Đoković deportovan jer nije vakcinisan protiv korona virusa.

Ni Stefanos Cicipas tada nije bio blag prema Srbinu, ali se Đoković srdačnije rukovao sa grčkim asom

Nadalu očigledno nisu zaboravljene neke stvari, a rekli bismo i “s razlogom”. Đoković i Nadal su bili u prijateljskim odnosima, ali Novak nije imao podršku velikog rivala u teškim tencuima, čak i kada je pokušao da kroz “Savet tenisera” doprinese boljem stanju u teniskoj branši.

Pozdrav dva majstoira u Rimu je bio hladan i pitanje je da li će iskra prijateljstva posle svih dešavanja moći da se rasplamsa kao nekada.

Inače, Đokoviću je za očuvanje prvog mesta na ATP listi potreban plasman u polufinale turnira u Rimu, a prvi rival je Rus Aslan Karacev.

 

srbijadanas