Kirjos podsetio supervizora! “ZBOG OVOGA SU IZBACILI ĐOKOVIĆA!“ (VIDEO)

Foto ilustracija: Nicholas Kyrgios, twitter printskrin

Izgubio je Kirjos prvi set u taj-brejku u kome je već bio počeo sukob sa sudijama, kako linijskim tako i glavnim, ali i navijače, s tim što sada nije tražio dozvolu da ih pljuje nego ih je gađao.

Kirjos podsetio supervizora! – U toku je meč trećeg kola Vimbldona između australijskog tenisera Nika Kirjosa igra i Grka Stefanosa Cicipasa

Kirjos poznati šoumen, briljira i u ovom susretu.

U drugom je uspeo da izjednači

A kada je trebalo da počne treći set, Australijanac je pobesneo zbog jednog poteza Cicipasa.

Naime, Grk je, frustriran zbog gubitka seta, udario jednu loptu koja je završila na tribinama i rošla veoma blizu nekim gledaocima.

PROČITAJTE Šta vi mislite: ZAŠTO NOVAK NIJE PRUŽIO RUKU SUDIJI? (VIDEO)

To je Kirjosa inspirisalo da traži kaznu za Cicipasa, tražio je da na teren izađe supervizor i pretio da neće nastaviti meč dok se ne reši problem.

“ Dovedite mi sve supervizore. Neću nastaviti da igram dok ovo ne rešimo“ vikao je Kirjos.

Kirjos je bio u potpunosti u pravu, jer je Cicipas neoprezno poslao loptu koja je mogla da pogodi i ozbiljno povredi nekoga u publici.

“ Da sam ja ovo uradio… O gospode“, nastavio je Kirjos

Cicipas je dobio opomenu zbog ovog nesmotrenog poteza, ali Australijanac nikako nije mogao da se pomiri sa činjenicom da Grk nije diskvalifikovan.

Navijače u Srbiji ova situacija svakako podseća na slučaj kada je Novak Đoković diskvalifikovan u Njujorku, na šta je i Kirjos u jednom momentu podsetio supervizora.

Svi su se izvukli s ovim, osim Đokovića, napisao je jedan korisnik tvitera dodavši u tvit video sa Australijan opena kada je Kirjos lopticom pogodio dečaka i posle ga potkupio poklonivši mu reket„.

kurir