MOJ TATA JE IMAO JOŠ JEDNU ĆERKU“: Milica Gutović otvorila dušu i progovorila o sestri Neveni za koju nisu svi znali! (FOTO)

MOJ TATA
Foto: Medija Centar Beograd
Glumac Milan Lane Gutović sahranjen je nedavno u porti Crkve Svete Trojice u Kumodražu, gde su sahranjeni i njegovi roditelji

Glumac je svoj privatan život držao daleko od očiju javnosti. On nije reagovao ni kada bi sporadično bile napisane netačne informacije o njemu, tako da je u medijima ostalo zapisano da je sa dve žene popularni Šojič imao troje dece, umesto četvoro

Istina je ipak, da je Gutović iza sebe ostavio četvoro dece: Milicu, Nevenu, Spasoja i Janka. Tu informaciju je njegova najstarija ćerka Milica balerina i glumica podelila na Fejsbuku kada joj je zasmetalo što se njena sestra ne spominje javno pored braće i sestara.

Renato tvrdi! Verujte mi, ako je upao u tu vodu nema šanse da je mogao sam da ispliva! (FOTO)

– Danima se provlači greška kroz vesti i volela bih da je ispravimo. Moj otac je imao četvoro dece.

Ja imam mlađu sestru Nevenu koja kroz ove teške trenutke prolazi sa svima nama- poručila je Milica Gutović, piše „Republika„.

Foto: Milica Gutovic/Fecebook

Inače, Milan Lane Gutović danas je sahranjen na groblju u Kumodražu, prema sopstvenoj želji.

Majka ne prestaje da vas voli, čak i kada umre: Ona zauvek ostaje vaš anđeo čuvar!

Glumac je za života rekao da ne želi da bude sahranjen u Aleji zaslužnih gradjana, pa je njegova porodica to ispoštovala.

Najemotivniji trenutak na sahrani bio je kada je njegov sin Spasoje održao govor.

Skynews Republika

PODELITE TEKST:
fb-share-icon