NOVAK ĐOKOVIĆ: Kakva poruka za publiku na Vimbldonu (FOTO)

NOVAK ĐOKOVIĆ: Kakva poruka
Foto ilustracija X screenshot

Nakon napetog meča sa Holgerom Runeom na Vimbldonu, Novak Đoković je održao konferenciju za štampu na kojoj je govorio o svim temama vezanim za meč.

Tenzije sa publikom su takođe bile deo razgovora. Nakon toga, Đoković se oglasio i na Instagramu, uz novu poruku za svoje fanove.

Nakon ponoći, Novak je objavio moćnu fotografiju na kojoj elegantno proklizava po vimbldonskoj travi. Poruka koju je pratio bio je jasan: “Gooooooooooooooood night!” Ovaj stilski izazovni post nagoveštava Đokovićevu odlučnost dok ulazi u četvrtfinale.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Na konferenciji za medije koja je usledila, Đoković je bio manje brutalan, ali i dalje vrlo oštar. Govorio je o ponašanju publike tokom mečeva i njihovom pravu da podržavaju igrače kako žele. “To je deo sporta,” istakao je. “Ne možete da izbacite celu sekciju ili ceo stadion zbog nepoštovanja. To je na njima.”

RUNE – ĐOKOVIĆ: Kralj ostaje kralj (VIDEO)

Đoković je naglasio važnost navijača i turnira na Vimbldonu. “To je jedan od razloga što smo ovde,” rekao je. “Svi pravi teniski navijači poštuju igrače. Naravno da ćete podržavati jednog od dvojice. To je na njima. Ako neko pređe granicu, ja reagujem. To je ukratko i šta se desilo. Posle meča sam rekao šta sam rekao.”

Đokovićeva iskrenost i odlučnost su svakako doprineli teniskoj areni, a publika će i dalje pratiti svaki njegov korak na ovom istorijskom turniru.

 

PODELITE TEKST:
fb-share-icon