Nije mogao da veruje! SPREMAO SE DA KUMUJE NAJBOLJEM DRUGU, A MLADA JE KLEKLA ISPRED NJEGA! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Aleša je naime potajno organizovala njihovo venčanje, te je pred zaprepaštenog Paula i oltar došetala pevajući pesmu „It Should’ve Been Me“ (Trebalo je da to budem ja).

Nije mogao da veruje – Kada je pozvan na venčanje najboljeg druga, nije mogao ni da sanja kakva sudbina ga čeka na ovoj ceremoniji.

Velšanin Paul Šoproni (40) godinama je prosio partnerku Aleašu Pilavu (36), a ona nikako nije „popuštala“.

Nakon nekog ju je vremena počeo svakodnevno s raznim romantičnim gestovima uveravati da se uda za njega, ali ga je ona, inače menadžerka za ljudske resurse i majka troje dece, stalno odbijala.

PROČITAJTE ‘LETEO JE!’ Đoković nakon velike drame i preokreta za pamćenje prošao u POLUFINALE VIMBLDONA

No nedavno je ipak odlučila kako je vreme da svom dragom nadoknadi sav njegov trud, pa mu je poklonila iznenađenje kakvom se nakon toliko prošnji uopšte nije nadao.

Aleaša je organizovala da Paul dođe na venčanje prijatelja kojem je trebao biti kum, a kad je video da mu je dugogodišnja devojka odevena u belo, shvatio je da će mu se uskoro ispuniti najveća životna želja, i da je došao na sopstveno venčanje.

Na snimku s venčanja vidi se kako je Paul posmatra u šoku, i izgleda kao da pokušava doći do daha.

Na kraju svoje izvedbe buduća se mlada spustila na jedno koleno i „za svaki slučaj“ i službeno zaprosila svog dečka – koji je to za nju radio dve godine, nekad i po 30 puta na dan.

Paul je prvo, u šali naravno, rekao „Ne“ i glumio da se sprema pobeći, ali se brzo „otopio“, poljubio buduću suprugu i rekao „Da“.

„U poslednje me je dve godine prosio i po 30 puta dnevno“, objasnila je Aleaša, i u šali dodala da je „prezaposlena da je neko po cele dane prosi“.

Osim toga, kaže, već je dvaput bila u braku, pa je pomalo oklevala treći put.

„Pre je Paul znao satima stajati napolju sa natpisom „Hoćeš li se udati za mene“ i čekati da ja prođem, pa sam ga napokon odlučila spasiti od upornog sramoćenja“, priznala je novopečena mlada.

24sata