Tri prsta i „Vidovdan“: Pogledajte kako se veseli Luka Dončić! (VIDEO)

Foto ilustracija: FIBA screenshot

Na društvenim mrežama kruži jedan video snimak koji je oduševio celu Srbiju, a u „glavnoj ulozi“ našao se slovenački košarkaš, Luka Dončić.

Reprezentativci Srbije doputovali su sa Mundobasketa i na dočeku u Beogradu zapevali nekoliko poznatih patriotskih pesama – ceo grad je odjekivao dok su išli stihovi „Veseli se srpski rode“, a Luka Dončić je imao neke druge povode za slavlje.

Na društvenim mrežama postao je viralan snimak na kojem se vidi kako slovenački košarkaš uz numeru „Vidovdan“ diže tri prsta u vazduh!

Za sada nema mnogo detalja o tome kako je nastao snimak na kojem je Luka Dončić centralna figura, ali je ono što se dešava na njemu veoma jasno.Dok u pozadini odzvanjaju poznati stihovi, Luka Dončić je u zanosu.

BEKER: Đoković ima dve ličnosti, jedna stvar me je najviše pogađala!

U jednoj ruci drži mobilni, druga mu je u vazduhu i njome „srbuje“, a sa usana mu se može pročitati da zna reči ove dobro poznate pesme.

Navodno, poreklo Luke Dončića je baš na Kosovu i Metohiji, odakle se njegov deda odselio u Sloveniju.

O Kosovu i Metohiji prethodnih godina često su govorili i Luka i njegov otac Saša Dončić, koji je deo svoje igračke karijere proveo u srpskim klubovima.

Pogledajte snimak o kojem se priča:

Naravno, Dončićeva ljubav prema srpskoj muzici dobro je poznata širom sveta.

On se i pred mečeve u NBA ligi opušta uz neke od naših najpopularnijih pevača, a svojevremeno su i u arenama nekih od najboljih američkih timova puštani srpski hitovi, jer je on tako želeo!

Koliko mu dobro ide srpski saznale su i sudije na Svetskom prvenstvu, pošto ih je nekoliko puta opsovao!

 

sk1

PODELITE TEKST:
fb-share-icon